अन्डा ताजा हो कि होइन भनेर पत्ता लगाउन त्यसलाई चिसो पानीमा राख्नुपर्छ यदि पानीमा डुब्यो भने ताजा हो, उत्रियो भने पुरानो,
उसिनेको अन्डाको खोस्टा राम्रोसंग निकाल्न त्यसलाई चिसो पानीमा पाच मिनेट राख्नुपर्छ ।
चना, केराउ जस्ता गेडागुडी छिटो गलाउन पानीमा उम्लिरहेको बेला थोपा तेल हाल्नुपर्छ ।
उसिनेको अन्डाको खोस्टा राम्रोसंग निकाल्न त्यसलाई चिसो पानीमा पाच मिनेट राख्नुपर्छ ।
चना, केराउ जस्ता गेडागुडी छिटो गलाउन पानीमा उम्लिरहेको बेला थोपा तेल हाल्नुपर्छ ।
No comments:
Post a Comment